Publisert Legg igjen en kommentar

Mat og drikke bloggere

Vi har stor glede av https://bortebest.no/

Steingarten Riesling og Penfolds Grange. En tur i Barossadalen er en åpenbaring for meg som drakk altfor mye skvipete vin på nittitallet.

Spytte? Nei takk.

Det gjelder å være høflig når man tilbys spyttebøtte på vinsmaking. Hvis ikke kan jo arrangørene tro at de har med en gjeng alkiser å gjøre. Klokka er nemlig bare knapt 11 om formiddagen, og jeg skal blande min egen vin for første gang. Les resten her https://bortebest.no/skal-australia/

————————————————————————————

Også Det gode vinliv med Anne Fredrikstad https://annefredrikstad.com/

Sommer og sol innbyr gjerne til lyst og lett i glasset og på tallerken. Her kommer forslag til 7 hvitviner til reker som bør passe, og som ikke koster alt for mye.

Ferske reker skal være best om vinteren, sies det. Men så er det nå en gang slik at det er på varme sommerdager at vi spiser mest.

Reker, salat, majones, dill og loff. Det er så enkelt og så godt. De aller fleste av oss velger hvitviner til reker.

Ikke overkjør rekene

Det bør være viner som ikke tar for mye oppmerksomhet. Det tradisjonelle rekesmørbrødet skal jo ikke bli overkjørt av verken mye eikekrydder eller heftig frukt. les resten her https://annefredrikstad.com/2020/05/28/7-rimelige-hvitviner-til-reker/

Legg igjen en kommentar